Un equip inmillorable

 

En Jaume Rebarter i la Pura Novas, conjuntament amb  els seus fills Xavi i Jordi, funcionen amb una gran complicitat  i d'aquesta col·laboració a la direcció del restaurant neix l'essència del saber fer de La Taberna del Mar.

 

Sobre Nosaltres

 

El restaurant La Taberna del Mar és un establiment amb més de 30 anys d'experiència, conegut per la seva bona cuina i els seus productes de primera qualitat.
Situat a un dels millors llocs d'Empuriabrava, La Taberna del Mar és un d'aquells  llocs d'obligada visita pels qui volen gaudir de la bona taula en un restaurant tìpic mariner i volen ser assessorats  per professionals, amb un gran coneixement dels productes de la casa.

Jaume Rebarter

 

Qui s'encarrega d'atendre els clients, de la compra diària de les matèries primeres i al mateix temps qui té cura de que la sala no falti cap detall, és en Jaume Rebarter.

Pura Novas

 

Qui remena els fogons i emet les seves instruccions sempre encertades, és la Pura Novas, una cuinera de solera, de les que saben de memòria tot el que cal fer en cada moment i en cada racó de la cuina.

Xavi i Jordi

 

Són els encarregats en Xavi del Menjador juntament amb en Jaume i en Jordi a la cuina al costat de la Pura i així és com aquest èquip tant complet obre cada dia les portes a l'espera que'ls clients gaudeixin de la cuina i el tracte humà que la Taberna del Mar els hi ofereix.